Predstavljamo vam naš novi brend WOOFMAT - Bio-san
Za pomoć pri kupovini ili savjet nazovite nas na 031 638 638 ili 095 638 638 8
Za pomoć pri kupovini ili savjet nazovite nas na 031 638 638 ili 095 638 638 8

Predstavljamo vam naš novi brend WOOFMAT

I naši ljubimci zaslužuju dobar i kvalitetan odmor, zar ne?

Brend Bio-san djeluje od 2006. godine te se već punih 13 godina bavimo proizvodnjom i distribucijom vrhunskih proizvoda za zdravo spavanje. Tisuće kućanstava širom Hrvatske koriste naše proizvode. Njihovo zadovoljstvo našim proizvodima potaknulo nas je na konstantan razvoj i unaprjeđenje istoga. Nakon što smo 2015. godine postali ovlašteni proizvođač i distributer Celliant programa, zahvaljujući brojnim pozitivnim reakcijama na Celliant proizvode za ljude, krenuli smo u razvoj inovativnih rješenja odnosno proizvoda koji poboljšavaju i cjelokupno zdravlje životinja. Za njihovu proizvodnju koristili su se isključivo vrhunski materijali od kojih je jedan i Celliant; materijal koji promiče bolji san, cirkulaciju, oporavak nakon ozljeda, brži oporavak mišića…

Vrijednost i vrhunsku kvalitetu ovakvih proizvoda prepoznao je stručnjak za poslovni razvoj iz tvrtke Hologenix s kojom smo ubrzo nakon njegova posjeta Hrvatskoj dogovorili suradnju i omogućili izvoz naših proizvoda u Los Angeles. Uspješno odrađeni izvoz proizvoda preko bare bio nam je pravi poticaj i dodatni izazov. Vjetar u leđa koji nam je omogućio daljnji razvoj i unaprjeđenje proizvoda.

Neizmjerno smo zahvalni našem prijatelju iz Amerike koji nas je potaknuo na intenzivno razmišljanje o stvaranju vlastitog brenda. Brojni poslovni partneri prepoznali su potencijal ovog projekta te 2018. godine nastaje brend zanimljivog naziva, Woofmat. Naime, naziv je nastao spajanjem dvije riječi na engleskom jeziku: woof – pseće lajanje i mattress/mat – madrac. WOOFMAT.

Primjenom najnaprednije tehnologije za poboljšanje zdravlja stvorili smo jedinstveni visokokvalitetni proizvod za naše i vaše četveronožne prijatelje, Woofmat madrac.

Visoka kvaliteta i dizajn, udobnost tijekom spavanja i kvalitetan odmor najvažnije su značajke Woofmat madraca. Madrac je izrađen od vrhunske ortopedske spužve u piramidalnim oblicima koja se prilagođava tijelu životinje, dok u isto vrijeme pruža masažni učinak. Celliant je materijal koji klinički dokazano stvara pozitivne promjene na tjelesnim funkcijama kao što su bolji protok krvi i poboljšana cirkulacija što sve zajedno promiče kvalitetniji san i odmor.

Vanjski dio madraca obložen je vodoodbojnim materijalom, tako da će vaš ljubimac uvijek imati čisto i suho mjesto za popodnevni, večernji, a ponekad i cjelodnevni odmor. Snaga Woofmata odlikuje se kroz klasični, ali i moderni dizajn, stoga će se nedvojbeno uklopiti u postojeće uređenje interijera.

Woofmat madrac za kućne ljubimce pomoći će našim četveronožnim prijateljima u oporavku nakon trčanja i eventualnih ozljeda, omogućit će bolji san, a ujedno djeluje i kao najbolja terapija nakon operacija.

Woofmat Hrvatska

U periodu od 2018. godine pa sve do samog odabira imena intenzivno smo radili na izradi web shopa namijenjenom cijelom svijetu s engleskim govornim područjem. Osim toga, izradili smo profile na društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter i Instagram. Ondje svakodnevno objavljujemo novosti na engleskom jeziku koje redovno prate ljudi širom svijeta.

Neospornu kvalitetu i prednosti Woofmat proizvoda na živote naših ljubimaca prepoznali su brojni korisnici širom Europe, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država pa čak i Afrike.

Zahvaljujući  uspjehu na stranom tržištu, na temelju velikog broja pozitivnih povratnih informacija stranih kupaca u obliku komentara, video osvrta i odličnih recenzija veterinara odlučili smo ponuditi Woofmat brend domaćem stanovništvu jer naš je cilj da svi ljubimci širom svijeta, i u Hrvatskoj, imaju jednaku priliku za uživanje i odmaranje na Woofmat madracima.

Naš tim stručnjaka konstanto radi na razvoju novih proizvoda. Osim madraca, tu je i Woofmat jastuk za pse te Woofmat prostirka, naša dva najnovija proizvoda, koja ekskluzivno predstavljamo prvenstveno na hrvatskom tržištu.

Stoga, s ponosom vam predstavljamo Woofmat Hrvatska web shop i Facebook fan page gdje svakodnevno možete pročitati novosti iz svijeta Woofmata, kao i čuti o mnogobrojnim prednostima i učincima ove jedinstvene Celliant tehnologije.

Sve što je našim i vašim ljubimcima potrebno za zdravi život od sada možete pronaći pod prepoznatljivim brendom Woofmat.

Pružite malim i velikim četveronožnim prijateljima ono što im je potrebno, jer samo je ZDRAV LJUBIMAC, SRETAN LJUBIMAC!

Više o našem novom brendu pročitaje klikom na WOOFMAT