Vaši proizvodi su spas za radnike, majke, djecu s alergijama i sve kojima različite zdravstvene tegobe otežavaju svakodnevicu. Potpuno opravdavaju svoju cijenu jer ništa nije vrednije od dobrog sna koji je u našoj obitelji stalan otkad koristimo BIO-SAN Celliant™ proizvode za spavanje. Ja koristim podlogu i masku za lice, suprug jastuk, a mlađa kći također podlogu. Promjenu primjećujemo svi – kćeri me pitaju od čega sam postala toliko smirenija, a ja znam da je od BIO-SAN Celliant™ podloge i maske jer otkad ih koristim psihički sam smirenija, budim se odmorna taman spavala samo 2h, a prije sam uvijek bila umornija nego kad sam legla. Prestali su mi bolovi u leđima i koljenima, a od ozeblih nogu došla sam do spavanja bez pidžame jer mi se cirkulacija nevjerojatno poboljšala! Također, bolovala sam od usporene štitnjače zbog čega sam se debljala i osjećala tromo, ali nakon što sam počela koristiti podlogu, skinula sam 8 kg bez ikakve dijete! Promjene koje su BIO-SAN Celliant™ proizvodi donijeli u moj život uistinu su zapanjujuće pa preporučujem svima da pronađu u svom kućanstvu mjesta za njih, nećete se pokajati!

Alenka Blažetić

Nakon niza operacija, dva puta na lumbalnom dijelu leđa te dva puta na vratnoj kralježnici, proizvodi koje mi je pružio Bio-san su pravo osvježenje, ugodni i opuštajući za tijelo, a veoma korisni za zdravlje. Koristim ih čitav niz jer su predivni i iznimno sam zadovoljna njihovim učinkom: BIO-SAN Celliant™ podlogu, BIO-SAN Celliant™ jastuk, BIO-SAN Celliant™ pokrivač, BIO-SAN Celliant™ masku za lice te BIO-SAN Celliant™ pojas za leđa i BIO-SAN Celliant™ pojas za vrat. Ublažili su mi bolove u cijelom tijelu, a posebno vratu i glavi. Kad se ujutro probudim, osjećam se naspavano i lagano, puna energije za novi dan. Za Bio-san imam same pohvale, od kvalitete i učinka proizvoda do ljubaznog i susretljivog osoblja!

Arijana Brubnjak

Bio-san je lijepo zamišljena i dobro organizirana tvrtka koja omogućuje proizvode koji su potrebni svima. Osobno koristim njihovu BIO-SAN Celliant™ podlogu i BIO-SAN Celliant™ jastuk te BIO-SAN Celliant™ masku za lice, iznimno sam zadovoljna učinkom koji imaju na moje zdravlje. Ruke i noge mi više nisu hladne jer mi je poboljšana cirkulacija. Pomogli su mi da se ujutro bolje osjećam, budim se odmornija i s više energije za dan. A znamo svi da je za dobar dan potreban dobar san, što Bio-san uistinu ispunjava!

Martina Piccolo

Uz multiplu sklerozu imala sam problema s cirkulacijom, kralježnicom, nesanicom i umorom. Sve se to smanjilo otkad sam prije više od godine dana počela koristiti BIO-SAN Celliant™ podlogu i BIO-SAN Celliant™ jastuk. Proizvodi su kvalitetni i izvršavaju obećano ublažavanje smetnji što je u mom slučaju značilo reguliranje cirkulacije, prvenstveno u nogama. Noge su mi oduvijek bile hladne, a sad ne moram oblačiti čarape ni za spavanje tijekom hladnijih dana. Jutarnji umor se smanjio, a jastuk mi je rasteretio pritisak u vratu što je dovelo do znatno kvalitetnijeg sna za koji mi više nisu potrebne tablete za spavanje! O Bio-sanu imam izuzetno pozitivno mišljenje jer su pristupačni i prilagođavaju se potrebama kupca te svaki izazov rješavaju na obostrano zadovoljstvo. Posebno mi se sviđa što su me nakon svake kupnje kontaktirali kako bi provjerili jesam li zadovoljna njihovim proizvodima što sam u konačnici uvijek i bila.

Nada Pišonić

Mislim da je odlično što u Hrvatskoj postoji tvrtka kao što je Bio-san. Izuzetno sam zadovoljna svojim dosadašnjim iskustvom s njima iako moram priznati da sam inače malo nepovjerljiva. No nakon korištenja BIO-SAN Celliant™ jastuka potpuno sam razuvjerena. Spavanje na njemu donijelo mi je olakšanje u svakodnevnom životu, bolji san i više energije jer sam jednostavno odmorenija. Osim toga, leđa, kralježnica i vrat su mi u puno boljem stanju, a bolovi su praktički nestali. Bio-san mi je svojim proizvodima pomogao da mi život bude lakši i preporučujem ih svima koji se bore s umorom, ukočenošću i bolovima u predjelu vratne kralježnice i leđa.

Mirjana Težak

“Bolujem od reumatoidnog artritisa već 17 godina. Probala sam svašta i oprezna sam prema novinama, ali privukla me profesionalnost i iznimna ljubaznost djelatnika u Bio-sanu. Koristim BIO-SAN Celliant™ podlogu s kojom sam prezadovoljna i preporučila bih je svima jer stvarno pomaže. Otkad je koristim primijetila sam bolju cirkulaciju te su mi čak neki bolovi potpuno nestali. Imam puno više energije i mogu kvalitetnije obavljati svoje obveze, ali i više uživati u slobodnom vremenu i šetnjama uz more. Najviše mi se svidjelo što Bio-san pokazuje da im je primarna zadaća osloboditi ljude tegoba jer se za svoje kupce brinu i dugo nakon kupnje.”

Ana Mustać

Od kada koristim BIO-SAN Celliant™ podlogu bolovi i grčevi su nestali a posebno mi je pomogla kod problema s apnejom. BIO-SAN Celliant™ podloga olakšala mi je život!

Vidosava Sadović / 75 godina, Zagreb, umirovljenik

BIO-SAN proizvodi su izuzetno udobni. Od kada koristim BIO-SAN Celliant™ pokrivač poboljšala mi se cirkulacija i nogama.

Terežina Popović / 64 godine, Solin, umirovljenik

Koristim BIO-SAN proizvode od 2011. godine i jako sam zadovoljna. Koristeći BIO-SAN Celliant™ komplet za spavanje imam dobru cirkulaciju i dobro se osjećam. Nestali su bolovi i grčevi u nogama te bolje spavam.

Marija Čudić / 65 godina, Zagreb, umirovljenik

Od kada koristim BIO-SAN Celliant™ jastuk i BIO-SAN Celliant™ masku za oči prestale su glavobolj i bolovi u vratu. Kvalitetnije spavam i imam više energije kroz dan.

Jasminka Vuković / 64 godine, Rijeka, umirovljenik

BIO-SAN je posebna tvrka koju krasi visok stupanj profesionalnosti i ljubaznosti. Proizvodi su ugodni, topli, meki, funkcionalni. Jednom riječi odlični. Izuzetno sam zadovoljna s BIO-SAN Celliant™ pojasom za leđa i pokrivačem.

Jadranka Matić / 61 godina, Pula, umirovljenik

Jako sam zadovoljna s BIO-SAN Celliant™ proizvodima koji su izuzetno udobni. Od kada ih koristim smanjila mi se bol u nogama i kralježnici te mi se poboljšala cirkulacija u rukama i nogama.

Anka Bolt / 70 godina, Zagreb, umirovljenik

BIO-SAN proizvode koristim od 2013. godine. Istaknula bih kvalitetu proizvoda i djelatnike koji su jako ugodni. Koristeći BIO-SAN Celliant™ podlogu poboljšala mi se cirkulacija.

Angela Pavletić / 74 godine, Umag, umirovljenik

Otkad koristim BIO-SAN Celliant™ memory puzzle jastuk budim se odmorniji, bez ukočenosti i boli u glavi, vratu i ramenima. Lakše obavljam sve fizičke poslove. Mislim da su BIO-SAN Celliant™ proizvodi savršeni.

Dalibor Tomašković

Bolujem od multipla skleroze. Koristim BIO-SAN Celliant™ podlogu za krevet već 3 mjeseca i primjetio sam da su mi se smanjili grčevi u nogama, lakše zaspim i noću se ne budim. Proizvod je kvalitetan i opravdava svoju cijenu. Ja sam jako zadovoljan. O tvrtki Bio-san mislim sve najbolje, drago mi je da u ponudi imate proizvode koji mogu ublažiti tegobe bolesnih.

Pejo Pilipović / 38 godina, Slavonski Brod

Zbog godina napornog rada i teških tjelesnih aktivnosti potrebnih za dizanje trupaca i obradu drveta dijagnosticirano mi je pomaknuće kralježnice i propisano da pijem jake tablete protiv bolova. Koristeći BIO-SAN Celliant™ pojas prvo što sam osjetio je poboljšanje cirkulacije u leđima i osjećaj zagrijavanja. Pojas sam koristio i prilikom spavanja i za vrijeme radnog vremena. Sada sigurno osjećam olakšanje te BIO-SAN Celliant™ pojas preporučam svima koji rade teške tjelesne poslove usljed kojih osjećaju bol u leđima.

Mario Strnad / 33 godine, vlasnik kolarsko stolarskog obrta Strnad iz Đakova

Fakultet zahtjeva mnogo energije i koncentracije za kvalitetno učenje. Zbog svakodnevnog sjedenja za knjigom imao sam problema sa bolovima u leđima i vratu koji su me ometali tokom dana a naročito po noći. Na klasičnom jastuku se nikako nisam uspio naspavati jer sam ga stalno “frkao” tražeći ispravan položaj glavi. Od kada spavam na novom BIO-SAN Celliant™ anatomskom jastuku bolovi su postepeno nestali i napokon spavam udobno cijele noći. Preporučam BIO-SAN Celliant™ proizvode svima kojima je potrebno više energija za bolje učenje.

Vedran Dolenčić / 29 godina, Zagreb, student međunarodnih odnosa i diplomacije

Bolujem od multiple skleroze te su moje zdravstvene tegobe raznolike. Zbog toga sam se odlučila koristiti BIO-SAN Celliant™ podlogu kod koje sam prvo primjetila veliku kvalitetu. Nakon nekoliko dana korištenja primjetila sam poboljšanje cirkulacije i da bolje spavam. Sigurno imam više energije. Čak su i neki bolovi umanjeni.

Željka Luketić / 40 godina, Novo Topolje, kućanica

Koristeći BIO-SAN Celliant™ latex jastuk napokon spavam mirno cijele noći. Budim se odmorna i spremna za svakodnevne izazove. Osjećam poboljšanje cirkulacije u vratnim žilama. Definitivno BIO-SAN Celliant™ proizvode preporučam svima.

Mirjana Dolenčić / 62 godine, profesorica književnosti i ruskog jezika, slikarica, član Hrvatskog likovnog društva

Vrhunska kvaliteta, udobnost i učinkovitost ponukale su me da svoj BIO-SAN Celliant™ jastuk ponesem i na daleki put u Afriku. Jednostavno bez njega ne mogu više spavati. Sada imam više energije za obavljanje cjelodnevnih putovanja, sastanaka i drugih radnih aktivnosti.

Zdravko Dolenčić / 62 godine, inžinjer elektrotehnike, Senior Manager

Koristeći BIO-SAN Celliant™ jastuk i BIO-SAN Celliant™ pojas za leđa moja cirkulacija se poboljšala a samim time smanjila bol. Sada lakše svladavam tjelesne napore penjući se po planinarskim vrhovima.

Vesna Kolar / 58 godina, bankarska službenica, hobi planinarenje

O BIO-SAN-u mislim sve najbolje. U ponudi imate proizvode koji pomažu ljudima u njihovim bolestima i tegobama kao što su glavobolja, križobolja, reuma, artritis i ostale nepogode koje nas prate kroz život, a svaki dan ih je sve više. Zbog toga bi si svatko trebao olakšati koliko je to moguće i nastaviti kvalitetno živjeti sa svojom obitelji i prijateljima.

Božica Antolović / 51 godina ,Zagreb, djelatnik u zdravstvu

Jako sam zadovoljna s kvalitetom a više od svega učinkom proizvoda koji su mi pomogli kod problema s reumom. Koristeći BIO-SAN Celliant™ proizvode moja kralježnica je bolje a poboljšala se i cirkulacija. Uživam u odmaranju s Bio-san Celliant™ proizvodima.

Vera Baričević / 74 godine, Metković, umirovljenik

Iz dosadašnjeg iskustva s djelatnicima Bio-sana vidim da ste ljubazni, korektni i odgovorni.Srčani sam bolesnik koji se noću ustaje više puta. Kada se vratim u krevet ne mogu se smiriti.Od kada koristim BIO-SAN Celliant™ podlogu za madrac i jastuk moj je krevet postao ugodno mjesto. Bio-san Celliant™ proizvode koristi i kćer te obje ustajemo odmorne i poletne za obavljanje posla.

Marija Grgić / 77 godina, Igrane, umirovljenik

Izuzetno sam zadovoljna s BIO-SAN proizvodima. Otkada ih koristim bolovi su se smanjili, cirkulacija se poboljšala, a samim time i moji problemi sa začepljenim venama.

Milica Cvijanović / 67 godina, Vukovar, umirovljenik

Koristeći BIO-SAN proizvode moji bolovi u leđima su nestali. Maksimalna poslovnost, preciznost, kvaliteta usluge i proizvoda, kreativnost, prijateljska suradnja, a kupac na prvom mjestu. To je BIO-SAN!

Josip Brčić / 68 godina, Rijeka, umirovljenik

Isprobala sam popriličan broj proizvoda, ali do sada mi nijedan nije značajnije pomogao. Već nakon mjesec dana korištenja BIO-SAN podloge za spavanje počela sam se mnogo bolje osjećati i imam prilično više energije.

Albina Brčić / Rijeka, umirovljenik

Od početka 2009. godine koristim BIO-SAN jastuk, jednostavno rečeno bez njega ne mogu spavati. Zbog problema s cirklucijom dugi niz godina imam problema s hladnim nogama, kao i trnce u rukama i ramenu. Odlučila sam probati BIO-SAN podlogu za spavanje i već 1. noć sam osjetila vidno poboljšanje.

Zlata Habuda / 51 godina, Osijek, kuharica

Široki asortiman BIO-SAN proizvoda koristi cijela moja obitelj od 2010. godine. Koristeći BIO-SAN jastuk moje migrene su nestale, a glavobolje se javljaju jako rijetko. O tvrtki, njenim proizvodima i njenim djelatnicima mislim samo najbolje. S posebnom pažnjom ističem djelatnike koji su vrlo ljubazni i uvijek na raspolaganju

Nada Klasnić / 53 godine, Velika Gorica

Od 2010. godine koristim BIO-SAN jastuk i prezadovoljna sam. Osobito mi se poboljšala cirkulacija. Priuštila sam si i BIO-SAN podlogu za spavanje i imam samo riječi hvale.

Ljiljana Štajduhar / 58 godina, Zadar

“Proizvode BIO-SAN koristim od 2014. godine. S obzirom na višegodišnje probleme s kralježnicom, BIO-SAN podloga za spavanje počela je djelovati već nakon 14 dana, poboljšala se cirkulacija i osjećam se pokretnijom. Djelatnici su vrlo ljubazni, u svakom trenutku spremni pomoći svojim postojećim i budućim kupcima, na vrlo jednostavan način predstavljaju tvrtku i proizvode i fleksibilni su u odnosu kupac-prodavač”

Dijana Selimović / Osijek, medicinski laboratorijski tehničar