BIO-SAN IDE U SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE! Bio-san Celliant™
Za pomoć pri kupovini ili savjet nazovite nas na 031 638 638 ili 095 638 638 8
Za pomoć pri kupovini ili savjet nazovite nas na 031 638 638 ili 095 638 638 8

BIO-SAN IDE U SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE!

Veliki završetak poslovne godine

Vremena u kojima živimo pružaju nam nebrojene mogućnosti brze komunikacije i razvoja kreativnih rješenja. Posljedice globalne povezanosti putem interneta i brzog transporta vidljive su svakodnevno u novim poslovnim suradnjama s partnerima sa svih strana svijeta. Kraj ove godine za Bio-san tek je početak jedne takve velike priče i suradnje.

Ove jeseni u naš slavonski dragulj Osijek stigao je Trenton Horinek, stručnjak za poslovni razvoj u Hologenixu, LLC iz Santa Monice, Kalifornije, u pratnji svoje partnerice Maggie. Trenton i Maggie u Hrvatsku su došli u sklopu ugodno/poslovnog posjeta kao predstavnici Cellianta, prirodnog terapeutskog vlakna budućnosti te vrhunskog dostignuća nanotehnologije.

Celliant je za svakoga tko želi poboljšanu cirkulaciju i povećanu oksigenaciju mišića i tkiva radi boljeg performansa, oporavka od ozljeda te cjelokupnog zdravlja. Cirkulacija je iznimno važna jer opskrbljuje kisikom mozak, srce i svaki drugi organ u tijelu. Loša cirkulacija dovodi do proširenih vena, hipertenzije i visokog krvnog pritiska. Također, istraživanja su pokazala da povećana oksigenacija tkiva te jača cirkulacija poboljšavaju sportski nastup i oporavak od ozljeda, ubrzava se zacjeljivanje i umanjuju bolovi.

Kako je nastao Celliant?

Upravo je smanjenje bolova bila motivacija za nastanak ove suvremene epske priče. Naime, David Horinek, Trentonov otac, koji je u konačnici proizveo Celliant devedesetih godina dvadesetog stoljeća u SAD-u, došao je to tog vrlo značajnog otkrića ponukan bolovima koje su osjećali članovi njegove obitelji.

Želio je pomoći svojoj majci, koja je bolovala od dijabetesa tip 2 kako bi živjela život sa što manje ili potpuno bez bolova. Osim toga, Horinek je nakon prometne nesreće patio od ozljede ramena, a baka mu je također trošila veliku količinu tableta radi bolova uzrokovanih prometnom nesrećom. Horinekov cilj bilo je prirodno, sigurno i jednostavno rješenje što je u konačnici i postigao.

Krenuo je od odjevnih predmeta s Celliantom koja su donosila olakšanje bolnim i natečenim nogama njegove majke, no osim njenih pozitivnih reakcija, bila su potrebna i službena klinička ispitivanja koja će dokazati učinkovitost proizvoda obogaćenih Celliant vlaknima. Upravo to učinjeno je kroz osam kliničkih studija koje su dokazale pozitivan utjecaj Cellianta na podizanje razine kisika u krvi i mišićima, poboljšavanje cirkulacije te ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima.

Protekla godina bila je posebno važna za Celliant jer je Američka agencija za hranu i lijekove nakon pažljivog testiranja odlučila da proizvodi s Celliantom ispunjavaju kriterije kategorije medicinskog pomagala i proizvoda koji podiže kvalitetu općeg tjelesnog i fizičkog blagostanja. Podsjetimo se, Celliant je pametno vlakno koje klinički dokazano povećava nivo energije, poboljšava cirkulaciju, pojačava tjelesnu izdržljivost, ubrzava oporavak tijela od napora i ozljeda, poboljšava performanse tijela: brzinu, snagu i izdržljivost te pomaže povećati udobnost i miran san.

Ova vijest ne iznenađuje jer smo se nakon dugogodišnjeg rada s Celliantom i sami vrlo brzo upoznali s njegovim izvanrednim mogućnostima u reduciranju upalnih procesa. Svi naši proizvodi sadrže u sebi pažljivo utkan Celliant, a i dan danas obožavamo čuti i čitati svjedočanstva ljudi koji su učinili svoje živote kvalitetnijim koristeći ih.

No što točno znači da je Celliant proizvod općeg blagostanja? Naime, takvi se proizvodi ciljano upotrebljavaju za poticanje ili održavanje stanja općeg zdravlja ili zdravih aktivnosti.

Također, uporaba proizvoda općeg blagostanja odnosi se na ulogu zdravog načina života jer pomažu smanjiti rizik utjecaja određenih kroničnih bolesti ili stanja. Opće je poznato da izbor zdravog načina života igra bitnu ulogu u pozitivnim ishodima nakon bolesti. Naši kupci i svi ostali koji su koristili naše proizvode znaju da funkcioniraju i donose značajna poboljšavanja u njihovo psihofizičko stanje.

Uzbuđeni smo jer znamo da je odobrenje Američke agencije za hranu i lijekove iznimno bitno budući da će ohrabriti one koji žele prirodne i provjerene proizvode u svom domu. Bilo da si želite umanjiti zdravstvene tegobe ili povećati sposobnosti vlastitog tijela, Celliant vam u tome može pomoći! Za još detaljnijih informacija kliknite ovdje.

Bio-san je već neko vrijeme ambasador nove generacije terapeutskih proizvoda obogaćenih Celliant vlaknima, no tijekom posjeta suradnike iz SAD-a dogovorena je suradnja za prodaju i distribuciju nove linije Bio-san Celliant™ proizvoda koja će značajno pridonijeti prijateljskoj suradnji Hrvatske i SAD-a. Iznimno smo ponosni što će stanovnici kontinenta “preko bare” uskoro imati priliku svoje domove obogatiti našim proizvodima!

Naši gosti, osim poslovnog aspekta posjeta, uživali su i u višednevnom upoznavanju Osijeka i Hrvatske. Kao domaćini upoznali smo ih sa Slavonijom i Baranjom čije su jednostavne prirodne ljepote oduševile naše posjetitelje. Naravno, nisu ostali imuni ni na vrhunsku slavonsku gastronomiju tako da ne sumnjamo da ćemo se vidjeti opet.

rujan 2017. godine, Maggie i Trenton Horinek sin izumitelja Cellianta tijekom posjeta Bio-sanu s Katarinom i Hrvojem Žižanovićem

Da zaključimo, veselimo se budućoj suradnji s našim američkim partnerima, a vrlo uskoro svi detalji će biti otvoreni za javnost stoga nas pratite i dalje!