Tko smo?

Pozdrav, moje ime je Hrvoje Žižanović i dobrodošli na stranice Bio-sana. Od samih početaka 2006. godine bavimo se distribucijom proizvodia za unapređenje zdravlja stavljajući fokus na proizvode za zdravo spavanje. Izrazito smo ponosni da danas Bio-san proizvodi vrhunske proizvode za ljude te da razvijamo i vlastiti brend Woofmat namjenjenim brzo rastućem tržištu kućnih ljubimaca i čovjekovim najboljim prijateljima – psima.

Od malena imao sam strast vlastitu ideju pretvarati u proizvod i prodavati. Prvo kroz dječju igru s bratom i bratićima kada bi za vrijeme praznika provodili vrijeme kod bake i djeda na selu u Podravini. Ideja o vlastitom biznisu uvijek je tinjala u meni te sam se 2006. godine odlučio biti poduzetnik. Danas je Bio-san obiteljska tvrtka, kojom upravljam zajedno sa suprugom, a zahvaljujući našim sinovima, nadahnuća i entuzijazma nam ne nedostaje.

U slobodno vrijeme me možete pronaći na stadionu NK Osijek gdje volim s prijateljima i našom djecom doći podržati svoj klub. Od početka godine aktivno sam se počeo baviti trčanjem zbog zdravlja, a već sam sudjelovao u nekim utrkama.

Što nam je bitno?

Naša misija je omogućiti korisnicima Bio-san proizvoda kvalitetniji život prvenstveno poboljšavanjem kvalitete spavanja jer ipak trećinu života prespavamo i svakom je u cilju dobro se naspavati. Želja nam je da svi imaju dovoljno slobodnog vremena kako bi se mogli posvetiti sebi i svojoj obitelji, a jedan od načina kako se to postiži je i kroz dobar i kvalitetan san.

Čime se bavimo?

Želja za stalnim unaprijeđivanjem našeg asortimana sasvim slučajno skrenula nam je pažnju na Celliant. Kako se najbolje ideje dogode slučajno, bili smo svjesni da je važno prepoznati i biti svjestan da to ipak nije „samo slučajno“. Tako je bilo i s Celliantom, tehnologijom koja je već tada imala klinički dokazanu učinkovitost i koju su već tada koristili neki od najvećih svjetskih brendova sportske opreme. Tim ljudi iz tvrtke Hologenix LLC iz Los Angelesa izumitelj Cellianta od samog početka pokazala se kao izvrstan poslovan partner kojeg krasi iznimna poslovna etika, entuzijazam i predanost poslu.

Od 2015. godine jedna smo od rijetkih tvrtki u EU koja ima licencu za proizvodnju proizvoda koji sadrže Celliant na što smo izrazito ponosni.

Biti ovlašteni proizvođač daje kupcima sigurnost da su svi proizvodi proizvedeni u skladu s ugovorom i posljednim smjernicama tvrtke Hologenix LLC, California koja je patentirala Celliant. Ta činjenica našim kupcima daje sigurnost pri korištenju proizvoda koji su proizvedeni po najvišim standardima i koji su licencirani od strane samog vlasnika patenta. Zahvaljujući brojnim studijama i kliničkim istraživanjima Celliant je označen kao medicinski proizvod klase 1 u Europskoj uniji, Kanadi,SAD-u, Australiji, Novom Zelandu, Japanu a Bio-san d.o.o. ponosno ističe da je autorizirani Celliant partner.

Kako to radimo?

Sve proizvode proizvodimo kod poslovnih partnera u Hrvatskoj koje smo pomno izabrali a danas s istima imamo dugogodišnju suradnju. U samoj proizvodnji sudjeluju i osobe s invaliditetom tako da kupnjom Bio-san proizvoda potičete hrvatsku proizvodnju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Želite suradnju s nama ili imate pitanje o proizvodu?
Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme

Gdje kupiti Bio-san Celliant proizvode?

Sve proizvode možete naručiti na našoj web stranici, Facebook profilu, putem e-mail pošte ili pozivom na naše brojeve telefona. Ujedno proizvode možete naručiti i kod naših prodajnih partnera Domisan d.o.o. iz Rijeke te preko našeg partnera Aura centar za liječenje i rehabilitaciju.