Tvrtka Bio-san nastavlja proizvodnju, promociju i distribuciju široke linije BIO-SAN proizvoda koja postoji još od 2006. godine kada je BIO-SAN osnovan kao T.O. s osnovnom djelatnošću distribucije proizvoda za zdravo spavanje. Razvijanjem novih proizvoda, inovacijama i ispitivanjem potreba korisnika razvijali smo se i rasli, povećavali kvalitetu i uspješnost. Samim time naše dugogodišnje iskustvo i kvaliteta su nam najbolja garancija u našem poslu. Tradicija distribucije odabranih proizvoda omogućila nam je vrhunsku kvalitetu koju su prepoznali i naši kupci. Rezultat toga je neosporna velika uloga na tržištu zdravog spavanja te snažan brand prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje.

Zahvaljujući predanom radu, profesionalnosti, stručnosti, kvaliteti, entuzijazmu i pristupačnosti te sposobnosti prilagodbe različitim uvjetima, posebice u krizi koja je zahvatila cijeli svijet, BIO-SAN se dokazao kao pouzdan poslovni partner te time dodatno učvrstio i osigurao svoj položaj na tržištu.

Stoga s izrazitim zadovoljstvom ističemo da smo od 2015. godine postali ovlašteni proizvođač i distributer Celliant® programa za zdravo spavanje.

Poslovanje

Sistem poslovanja baziran je na direktnoj prodaji, što znači prodajom licem u lice ili telefonom, odnosno direktno kupcu. Upravo sistemom direktne prodaje, pokušavamo se najviše približiti svakom pojedinačnom kupcu, saznati njegove potrebe i ponuditi rješenje.

Smatramo da je najbolji pristup kupcu kada vam se prodavač u potpunosti može posvetiti i objasniti sve o proizvodima. Stoga proizvoda nema u slobodnoj prodaji, marketima, home centrima i sl. Širok asortiman distribuira se posredstvom naših mnogobrojnih suradnika i visoko kvalificiranih prezentera, preko mreže koja je raširena po čitavoj Republici Hrvatskoj. Sama dostava robe organizirana je putem vlastite dostavne službe ili putem naših partnera Overseas expressa.

O kupcima

Mi nismo zadovoljni s “dobrim odnosima s kupcima”. U tvrtki suradnju s korisnicima smatramo partnerstvom osnovanom na međusobnom poštovanju i povjerenju. Naši stavovi i ponašanja usmjereni su prema ostvarenju zajedničkog cilja: pronalaženju najboljeg rješenja za svaki izazov, bez obzira koliko on zahtjevan bio. To je i jedan od razloga zašto su naša partnerstva s kupcima dugotrajna. Mišljenja naših kupaca i njihova iskustva su nam od izuzetnog značaja. Zadovoljstvo naših kupaca redovito mjerimo godišnjim istraživanjem zadovoljstva kupaca na temelju kojeg se usvajaju mjere za unaprjeđenje, koje se potom provode u gotovo svim poslovnim procesima.

Uvjereni smo da kupci definiraju kakvoću i ciljeve koje mi moramo postići. Kakvoća proizvoda i usluga definira se kroz dubinu i spektar poznavanja problema kupaca s jedne strane i raspoloživih tehnologija i rješenja s druge. Naš je cilj prilagoditi ponuđena rješenja stvarnim potrebama kupaca, a pri tome izabrati rješenje koje će ekonomično biti najopravdanije. Kakvoću zaokružujemo procesima podrške nakon svakog zaključenog prodajnog procesa.

O proizvodima

BIO-SAN koristi isključivo najnaprednije tehnologije za poboljšanje zdravlja ljudi. S pravom tehnologijom proizvodimo prave proizvode za sve uzraste.

Stoga smo se orijentirali na Celliant® vlakna, za koja su učinjena mnoga klinička ispitivanja u svjetskim zdravstvenim ustanovama, a rezultati istih su zadivljujući.

Celliant® vlakna danas koriste mnogi svjetski poznati brendovi kao što su: Reebok, Asics, Puma, Adidas, Saucony, Ironman, Carpenter.

Kako je Celliant® po svemu jedinstven proizvod, odlučili smo svoje poslovanje proširiti na vlastitu proizvodnju Celliant® programa za zdravo spavanje. Samim time, svaki BIO-SAN Celliant® proizvod, proizvodi se po najstrožim EU normama prateći svjetske trendove i dostignuća na području zdravog spavanja i zdravog života. Prilikom proizvodnje svaki proizvod proizvodi se s posebnom pozornošću što Vam omogućuje usklađenost zdravog i komfornog sna, ispravan položaj tijela i naposljetku kvalitetan san. Za svaki BIO-SAN Celliant® proizvod možete biti sigurni da je proizveden od najkvalitetnijih sirovina koje su dobavljene od provjerenih renomiranih svjetskih proizvođača koji u svojoj proizvodnji posebnu pažnju pridaju ekološki odgovornoj proizvodnji gdje se upotrebljavaju vrhunski repromaterijali kako bi zadržali visoki nivo kvalitete proizvoda.

Osobito smo ponosni da su svi proizvodi iz našeg asortimana prošli najstrože provjere i da ih krase međunarodno priznati certifikati! Samim time, naše dugogodišnje iskustvo i kvaliteta su nam najbolja garancija u našem poslu. Mi smo uvijek usred razvoja novih proizvoda, kao što radimo na poboljšanju postojećih. Naši kupci mogu biti uvjereni u kvalitetu BIO-SAN proizvoda.