Za Celliant® sam čuo prije godinu dana. Celliant® sam upoznao usmeno, putem weba, raznih foruma i pisanih materijala. Naišao sam na kliničke studije koje dokazuju njegovu djelotvornost. Isto tako sam naišao na certifikate koji dokazuju da su Bio-san Celliant™ prozvodi proizvedeni u skladu s najstrožim normama EU kao jamstvo kvalitete i dugotrajnosti. U vrhunsku kvalitetu Bio-san Celliant™ proizvoda sam se i osobno uvjerio koristeći dodatke za spavanje proizvedene od Cellianta®.

Kao specijalizant psihijatrije u svakodnevnom se susrećem s ljudima kojim imaju poteškoća sa spavanjem. Slušajući o tegobama drugih ljudi načuo sam kako opisuju iste one tegobe koje sam i sam svojevremeno imao dok nisam o važnosti spavanja počeo promišljati drugačije. Poželio sam spavati bolje i osjećati se bolje, te sam prethodna promišljanja odlučio i primijeniti na sebi.

Kao osoba koja je imala dugogodišnje kronične probleme s nesanicom, skraćenim spavanjem, te produženim jutarnjim umorom odlučio sam se na korekcije vlastite higijene spavanja bez primjene medikamenata.

Koristeći Bio-San Celliant™ jastuk, pokrivač i podlogu za madrac, osjećam se vitalnije, odmornije  i spremnije za cjelodnevne aktivnosti. Budim se opušteniji, s manje jutarnjeg umora, trajnije dnevne koncentracije na radne aktivnosti, te poboljšanog općeg psihofizičkog osjećanja.

Preporučam Bio-San Celliant™ proizvode svima onima koji su se odlučili za kvalitetniji san da bi ostvarili višu fizičku, psihičku i radnu funkcionalnost.

Bio-San Celliant™ proizvode naročito preporučam osobama oboljelima od kroničnih bolesti poput dijabetesa, artritisa i reumatoidnih bolesti.

Preporučam Bio-San Celliant™ proizvode svim osobama bez zdravstvenih tegoba, jer je kvaliteta sna neophodna za tjelesni oporavak i očuvanje zdravstvene homeostaze.

Vedran Orešković, dr.med.

Vedran Orešković rođen je 1976.godine u Osijeku. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Osijeku 2004.godine. Sedam i pol godina je proveo radeći u farmaceutici. Od 2013.godine radi u Psihijatrijskoj bolnici Rab, gdje je trenutno je na specijalizaciji psihijatrije. Polaznik je psihoterapijske Škole kibernetike i sistemske terapije. Uže interesno područje je medicina spavanja.