Bio-san d.o.o. i Hologenix LLC sklopili su novi ugovor o licenciranju - Bio-san
Za pomoć pri kupovini ili savjet nazovite nas na 031 638 638 ili 095 638 638 8
Za pomoć pri kupovini ili savjet nazovite nas na 031 638 638 ili 095 638 638 8

Bio-san d.o.o. i Hologenix LLC sklopili su novi ugovor o licenciranju

Hrvoje Žižanović Wiesbaden
Studeni 2019. Hrvoje Žižanović s suosnivačem i direktorom Hologenixa LLC Sethom Casdenom tijekom radnog sastanka u Njemačkoj

 

Bio-san d.o.o. i Hologenix LLC iz Kalifornije sklopili su novi ugovor o licenciranju za korištenje Celliant®-a u Bio-san proizvodima.

Strateško partnerstvo Bio-san-a s Hologenixom omogućuje nam da ponudimo proizvode koji uključuju tehnologiju Celliant®, najnapredniju, klinički testiranu reaktivnu tekstilnu tehnologiju na svijetu koja energiju tijela reciklira u infracrvenu energiju putem vlakana. Bio-san želi koristiti tehnologiju Celliant u svojim proizvodima kako bi se pozicionirao kao tržišni lider u regiji, baš poput globalne marke Under Armour i Levis koja također koristi patentiranu tehnologiju Celliant za inovacije u svojim proizvodima.

Od 2015. godine jedna smo od rijetkih tvrtki u EU koja ima licencu za proizvodnju proizvoda  s Celliantom a od 2020. godine u sklopu novog ugovora o licenciranju ponosno ističemo da smo autorizirani Celliant partner.

Biti ovlašteni proizvođač daje kupcima sigurnost da su svi proizvodi proizvedeni u skladu s ugovorom i posljednim smjernicama tvrtke Hologenix LLC, California koja je patentirala Celliant. Ta činjenica našim kupcima daje sigurnost pri korištenju proizvoda koji su proizvedeni po najvišim standardima i koji su licencirani od strane samog vlasnika patenta. Zahvaljujući brojnim studijama i kliničkim istraživanjima Celliant je označen kao medicinski proizvod klase 1 u Europskoj uniji, Kanadi, SAD-u, Australiji, Novom Zelandu, Japanu.

Kako Celliant radi?

Tijelo stalno oslobađa energiju. Svaki put kad se bavite sportom, krećete se ili čak mirujete i i samo dišete vaše tijelo otpušta toplinu. Celliant® uzima toplinu iz tijela i reciklira ju u infracrvenu energiju koje Vaše tijelo apsorbira što dovodi do opuštanje kapilara, što rezultira pojačanom cirkulacijom i oksigenizacijom tkiva. Rezultat je više energije, što može dovesti do superiornih performansi mišića, bržeg oporavka, poboljšane toplinske regulacije i više obnavljajućeg sna. Bio-san d.o.o. kao tvrtka zalaže se za razvoj proizvoda koji poboljšavaju život ljudi povećanom staničnom oksigenacijom, mirnijim snom, termoregulacijom i bržim oporavkom.