Spavanje u Trudnoći | Bio-san Celliant™

Spavanje u trudnoći

spavanje u trudnoći

Mnogi će vam reći da je to prekrasno, blaženo i izuzetno lijepo razdoblje. Sve to stoji, no lijepo bi bilo da vam netko kaže kako je to zaista DRUGO STANJE.

Mijenjaju vam se mnogobrojne stvari u dosadašnjem uigranom tempu života. Važno je da pazite na prehranu, da jedete redovito, da izbjegavate stres, da jačate imunitet jer uhvati li vas prehlada ili glavobolja, mnogi su vam lijekovi zabranjeni.

Kako spavati u trudnoći?

Isto tako izuzetno je važan SAN! Kroz cijelu trudnoću pratiti će vas potreba za dobrim snom, stoga je spavanje u trudnoći jedan od prvih izazova koje je potrebno savladati.

Na žalost, sve su češće i trudnoće u kojima se preporuča strogo mirovanje. Znate li koliko je važno za vašu kralježnicu, mišiće i opće zdravlje da većinu dana provedete ležeći na kvalitetno opremljenom krevetu?

Stoga u ovom stanju ne žalite uložiti u sebe, uložiti u odgovarajuće proizvode za dobar san jer je to odluka je to koja će vam se dugoročno isplatiti.

Od samih početaka osjećat ćete da se nešto događa u vašem tijelu. U početku uzbuđenje, kasnije nestrpljivost i iščekivanje mogu također remetiti san. Tu su i fizičke prepreke koje se javljaju u kasnijim mjesecima trudnoće.

Dakle, da rezimiramo, važno je dobro se naspavati i odmoriti, ali činiti će vam se da se sve urotilo da vam to onemogući.

kako spavati u trudnoći

Koju pozu odabrati za spavanje?

Trudnicama koje su navikle spavati na trbuhu najveći je izazov učiti se spavati na boku i leđima, ali priroda će se pobrinuti da vam olakša novonastalu situaciju i samo će vas tijelo vući na bok.

Stručnjaci preporučaju spavanje na lijevom boku, no isto tako naglašavaju da je važno slušati signale i želje koje vam upućuje vaš organizam, stoga ne paničarite ukoliko se u tijeku sna okrenete u svoj omiljeni položaj.

Stoga drage trudince, od samih početaka osvijestite važnost dobrog sna i ne libite se odabrati prozračnu posteljinu, podloge koje imaju i terapeutski učinak, odgovarajući jastuk, madrac i prekrivač.

Uložite u ovaj izuzetno važan segment u životu, a naročito u trudnoći jer je dobar san pola zdravlja.

I još jedan savjet za kraj, jastučić među koljenima dok ležite na boku može olakšati spavanje i bol u leđima.

Uživajte u prekrasnom stanju i najljepšem iščekivanju u životu!