Kako Prepoznati Simptome Alergije | Bio-san Celliant™

Alergije i san

alergije

U proljeće i jesen pojavljuju se mnogi alergeni u zraku.

S obzirom na to da danas svaka treća osoba boluje od neke alergije, vjerujemo da znate kakav je osjećaj kada svrbe oči, koža, uhvati vas kihanje, grebe vas grlo, nos se cijedi, otežano dišete.

Simptomi alergije

Simptomi alergije mnogo muka zadaju noću, kada krenete na odmor. Teško je zaspati kad vas stalno tjera na kašalj, sve vas svrbi, dišete na usta zbog začepljenog nosa i ne možete pronaći položaj u kojem biste si pomogli.

Kod alergičara je izuzetno važno održavati higijenu prostorija u kojima se boravi. Znamo da je nemoguće iskorijeniti prašinu, no pokušajte se barem okružiti materijalima koji su antialergijski.

San je i ovdje izuzetno bitan…kao i oprema na kojoj ležite i materijali kojim se pokrivate.

IZUZETNO JE BITNO da je krevet alergičara opremljen antialergijskim materijalima, da su proizvodi napravljeni od prozračnih materijala i idealno je da sadrže tehnologiju koja u tijelu povećava razinu kisika.

kako prepoznati alergije

Ne zaboravite i to da jačanjem imuniteta postižete i bolju otpornost na alergije. Sukladno tome dobar san jača imunitet, dok ga loš i isprekidan ruši i snižava.

Jedni od najispitivanijih proizvoda koji daju izvrsne rezultate su BIO-SAN Celliant™ proizvodi za dobar san – pročitajte ovdje detaljne studije i certifikate.

KAKO SI POMOĆI MALIM TRIKOVIMA U SLUČAJU ALERGIJE

  • Kako bi smanjile alergijske tegobe, majke alergične djece često uklanjaju zavjese, tepihe i tepisone iz prostorija.
  • Podizanjem jastuka olakšati ćete si disanje i smanjiti podražaje kašlja. To nije dugotrajno rješenje zbog neprirodnog položaja vratne kralježnice, no kratkoročno može pomoći.
  • Klonite se jakih alergena i prozračujte prostorije u kojima boravite kao i sobu.

Spavajte na antialergijskim proizvodima i spavajte dobro!