Nacionalni dan multiple skleroze u Garčinu - Bio-san Celliant™
Za pomoć pri kupovini ili savjet nazovite nas na 031 638 638 ili 095 638 638 8
Za pomoć pri kupovini ili savjet nazovite nas na 031 638 638 ili 095 638 638 8

Nacionalni dan multiple skleroze u Garčinu

Nacionalni dan multiple skleroze

Kako bi obilježili Nacionalni dan multiple skleroze, Društvo multiple skleroze Brodsko – posavske županije 30. 9. 2015. u Garčinu je održalo druženje sa ostalim Društvima iz Slavonije i bili su nazočni članovi iz Bačke Topole.

Nacionalni dan multiple skleroze u Garčinu

Predsjednik čije je Društvo održalo skup pozdravio je u uvodu sve svoje članove i čanove vukovarsko – srijemskog Društva , virovitičko – podreavskog Društva , požeško – slavonskog Društva, oboljele prisutne iz Bačke Topole.

Predstavnice Saveza Društava multiple skleroze Republike Hrvatske , domaćine na ranču Razmarin. Predsjednik Željko Pudić svima je prenio što i kako je bilo u Zagrebu na proslavi 26. 9. pa su tako i oni koji nisu bili prisutni, mogli znati kako je bilo.

Hrvoje Žižanović , CEO /Direktor BIO – SAN CELLIANT , predstavio je sveprisutnim članovima proizvode koje radi njegova tvrtka.

Neki su se članovi susreli s proizvodima BIO – SAN CELLIANT i imaju pozitivna iskustva. To su proizvodi koji potječu cirkulaciju u tijelu pa tako omogućavaju bolji dan i bolji san korisnicima. Ovom prigodom odigrana je tombola gdje su podijeljeni neki od proizvoda te tvrtke.

DOBITNICI TOMBOLA:

1. nagrada – BIO-SAN Celliant™ pojas za leđa: DEJAN JELEŠEVIĆ
2. nagrada – BIO-SAN Celliant™ pojas za vrat: DANIJELA LAŠTOVICA
3. – 6. nagrada – BIO-SAN Celliant™: GORDANA SAVIĆ, BRANISLAV JERILOVIĆ, TANJA MALBAŠA

Nacionalni dan multiple skleroze u Garčinu

Na ranču je bilo jako lijepo, oboljeli su mogli prilaziti konjima koji su dresirani , moglo se šetati livadama uz ranč, igralište za djecu je ondje, sjenice za odmor, pravi ,, lijek za dušu ”. Radujemo se daljnjim aktivnostima Društva multiple skleroze BPŽ.

 

 

Preuzeto sa: NG-buntovnici.hr