Intense®intense_logotip

BIO-SAN CELLIANT™ proizvodi dodatno su obogaćeni karbonskim vlaknima Intense®.

Intense® su vlakna koja su dobivena visokom tehnologijom umetanja ugljičnih vlakana. Karbonsko vlakno ujedno ima sve prednosti tehnoloških materijala, a kvalitetu tradicionalnih prirodnih vlakana!intense-djelovanje

Sa Intense® vlaknima dozvolite Vašem krevetu da Vas oslobodi napetosti i stresa.

Tijekom noći tijelo je u stalnom kontaktu s različitim materijalima i stvarima kao što su obuća, odjeća, ključevi, pidžama, posteljina, madrac, te razni drugi predmeti koji naše tijelo pune statičkim elektricitetom. Svi navedeni materijali, zajedno sa tijelom čovjeka, kontinuirano se pune statičkim elektricitetom.

Posljednja znanstvena istraživanja su dokazala da ova elektrostatička punjenja povećavaju nivo Kortizola, poznatog kao hormon stresa. Ova povećanja mogu izazvati razne poremećaje kao što su insomnia – poremećaj spavanja, umor i oslabljeno zdravlje.

Svakodnevno obavljamo različite poslove, ponekad i previše toga čeka na nas, tako da se stres iz dana u dan povećava. Ali, onda kada imamo trenutke za odmor, moramo se potruditi da se što više oslobodimo napetosti da bi se regenerirali. BIO-SAN Celliant™ proizvodi s Intense® karbonskim vlaknima doslovno pomažu Vašem tijelu da se oslobodi napetosti.

BIO-SAN Celliant™ proizvodi s Intense® vlaknima sadrže patentirane ultra tanke karbonske niti koje zahvaljujući strukturi svoje provodljive  jezgre oduzimaju elektrone okolnom materijalu i oslobađaju ih u zrak. Na taj način pritisak lagano otklizi od tijela što omogućava nadasve duboki i relaksirajući san.

Ako zaista želimo miran san, nužno je smanjiti pritisak i regulirati napon – bez uzemljenja. Intense®nudi rješenje problema.

U studiji profesora Chrisa Idzikowskog, jednog od vodećih svjetskih specijalista za istraživanje sna, rezultati su bili zadivljujući. Za normalan noćni san osobama je trebalo 21 minutu manje sna nego što je to uobičajeno, ili jednostavnije rečeno, jednu noć manje tijekom mjeseca. Znanstveno je dokazano da spavajući na tkanini s Intense® vlaknima tijelo proizvodi manje hormona kortizola poznatog kao hormon stresa.

Ublažite napetost, smanjite stres, omogućite si ugodno spavanje!

Intense® vlakna čine BIO-SAN CELLIANT™ proizvode antistatičnima što znači da odbijaju prašinu te su zbog toga posebno pogodni za djecu i osobe sklone alergijama.