Argentum +argentum_logotip

Budući da je za naše kupce samo najbolje dovoljno dobro, odlučili smo  BIO-SAN CELLIANT™ proizvode tretirati srebrom Argentum +, njemačkom patentiranom tehnologijom Siluran® i Rudolf za koju je laboratorijskim testovima utvrđeno da uništava bakterije. Srebro se nepovratno spaja s polimerom u materijalu što jamči dugotrajnu antibakterijsku funkciju.

Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise.

Argentum + materijalima integrirana je najnovija tehnologija optimalnog upravljanja vlagom zahvaljujući svojim jedinstvenim hidrofilnim (lako upijajućim) svojstvima: vlaga se brzo apsorbira i izbacuje. Srebro sprječava razmnožavanje bakterija i djeluje antialergijski. Kao dobro poznato prirodno antibakterijsko sredstvo, srebro ne utječe na prirodnu ravnotežu kože već osigurava antiseptičku njegu, održava kožu zdravom, ali i poboljšava kvalitetu epidermisa što smanjuje problem ispucale kože.

Zbog kemijskih svojstava, srebro pomaže regeneraciji kože i sprječavanju gljivičnih infekcija.

Zato srebro stvara dodatnu vrijednost prirodnoj higijeni i svježini Vaše udobnosti spavanja.

BIO-SAN CELLIANT™ proizvodi tretirani Argentum + materijalom koji sadrži ione srebra s antibakterijskim svojstvima posebno su pogodni za osobe sklone alergijama.

Srebrna vlakna u antibakterijskoj i antialergijskoj navlaci uklanjaju neugodne mirise, sprječavaju stvaranje mikroorganizama, te, zbog svog antistatičnog djelovanja, sprječavaju nakupljanje alergena.

Vaš proizvod tretiran Argentum + tehnologijom ostati će prozračan, udoban i suh tokom Vašeg spavanja.

Koristite proizvode tretirane s Argentum + za zdrav san.