BIO-SAN Celliant™celliant

Promijenit ćemo način na koji živite svoj svakodnevni život!

Dobrodošli u BIO-SAN Celliant ™, budućnost spavanja. BIO-SAN Celliant ™ proizvodi su izrađeni od posebnog nanotehnološkog materijala koji omogućava da vaše tijelo dobije dodatne zdravstvene beneficije dok ste u dodiru s njim.

Te beneficije uključuju povećanje protoka krvi i razine kisika u tijelu.

Dakle, što to znači?

 • Raditi dulje i biti manje umoran.
 • Oporaviti će te se brže, jer vaše stanice dobivaju više kisika i krv će teči kroz vaše tijelo učinkovitije.
 • Bol će se smanjiti bržim tempom zbog povećanja protoka krvi.
 • Vaše tijelo će regulirati svoju temperaturu brže i učinkovitije.
 • Vi dugujete to Vama i Vašem tijelu.

VIZIJA

Želimo donijeti budućnost spavanja svima. Nije bitno da li ste vrhunski sportaš, rekreativac, roditelj, poslodavac, predani zaposlenik ili umirovljenik. Zaslužujete da Vaše tijelo radi brže i učinkovitije. Preporučujemo BIO-SAN Celliant™ proizvode svima koji koriste čovjekovu prirodnu potrebu, a to je da spavaju i da se odmaraju. S BIO-SAN Celliant™ proizvodima spavat će te bolje i brže.

Vaše tijelo će osjetiti razliku.

Kako BIO-SAN Celliant™ radi?

BIO-SAN Celliant™ proizvodi su proizvodi koji uključuju nano tehnologiju.

Oni sadrže više sastojaka, uključujući optički aktivne minerale koji su ugrađeni u vlakno koje omogućava povećanje razine kisika i protoka krvi u potkožnim tkivima. Ovi aktivni sastojci su vrlo mali, u stvari, oni su manji od ljudske kose. Materijali reagiraju na svjetlo i toplinu.

Razmislite o tome na ovaj način.

Vaše tijelo stalno oslobađa energiju. Svaki put kad se bavite sportom, krećete se ili čak mirujete i i samo dišete vaše tijelo otpušta toplinu. Celliant® uzima toplinu iz tijela i reciklira ju u infracrvenu energiju koje Vaše tijelo može apsorbirati. Ovaj proces nije nov – biljke se koriste sličnim procesom – fotosintezom! Vaše tijelo prirodno prihvaća infacrvenu energiju koja izaziva opuštanje kapilara, što rezultira pojačanom cirkulacijom i oksigenizacijom tkiva.

U OVOME JE BIT

Korak 1:

celliant_1Celliant® vlakna su izrađena od prirodnih materijala i ugrađena u poliesterska vlakna.

Korak 2:

celliant_2Celliant® vlakna apsorbiraju energiju iz tijela.

Korak 3:

celliant_3Celliant® pretvara energiju u oblik upotrebljiv u tijelu.

Korak 4:

celliant_4Celliant® reciklira tu energiju natrag u tijelo.

Korak 5:

celliant_5Ta reciklirana energija aktivira prirodne kemijske reakcije u tijelu.

Korak 6:

celliant_6Ta reakcija rezultira povećanjem protoka krvi i kisika u tkivo.

Dakle, što to sve znači?

Učinkovitije korištenje kisika i povećanje protoka krvi u potkožnim tkivima ima višestruke pozitivne učinke na vaše tijelo.

 • bolji noćni san
 • ublažavanje boli
 • povećanje energije
 • brži oporavak mišića
 • poboljšanje cirkulacije
 • povećanje razine kisika
 • brži oporavak organizma
 • regulaciju temperature tijela
 • povećanje ukupnog blagostanja

U nastavku pogledajte od čega je izrađen BIO-SAN Celliant™.

BIO-SAN Celliant™ sastoji se od vrsta polimera koji osigurava trajnost i zadržavanje boje.

Celliant® poliester
To je naš aktivni sastojak. Celliant® sadrži 13 odabranih sigurnih, prirodnih, optički aktivnih materijala koji zajedno imaju posebna svojstva i kao takvi su patentirani u svijetu. Neke od sastojaka koji čine BIO-SAN Celliant™ posebno su niže detaljnije opisani. Ovi materijali se melju i spojeni su na nano razini. To znači da je Celliant® nanomaterijal.

Ovdje su neki od optički aktivnih minerala u BIO-SAN Celliant™:

Materijal 1: Titanijev dioksid
Zašto je izabran: titan dioksid je odabran zbog svoga lako upijajućeg svojstva. Djeluje kao fotokatalizator.

titanijum_dioksid

Materijal 2: silicijev dioksid
Zašto je izabran: silicijev dioksid odabran je zbog svoje energije refleksije i apsorcijskih svojstava.

silikon_dioksid

Materijal 3: aluminij oksid
Zašto je izabran: aluminij oksid je odabran zbog svoje refleksije.

aluminij_oksid

Celliant® je registrirani zaštitni znak tvrtke Hologenix LLC, California, USA.
Celliant® is a registered trademark of Hologenix LLC, California, USA.

1.celliant prahCelliant™ prah

2. pet glavna šaržapet glavna srž

3. celliant vlaknoCelliant™ vlakno

4. celliant konacCelliant™ konac

5. celliant poliester presjekCelliant™ poliester presjek

Vlakno-Celliant-PRESJEKVlakno Celliant™ presjek

Svi BIO-SAN Celliant™ proizvodi ujedno sadrže i Intense® vlakna te su dodatno tretirani srebrom Argentum +

Intense® vlakna su vlakna koja su dobivena visokom tehnologijom umetanja ugljičnih vlakana. Karbonsko vlakno ujedno ima sve prednosti tehnoloških materijala, a kvalitetu tradicionalnih prirodnih vlakana. Više o Intense® vlaknima pogledajte na sljedećem linku

Patentirana Argentum + obrada sa srebrom uklanja neugodne mirise, sprječava stvaranje mikroorganizama te BIO-SAN Celliant™ proizvodima daje dodatno antibakterijsko i antialergijsko svojstvo. Više o Argentum + obradi pogledajte na sljedećem linku[/fusion_text][/fullwidth]

 

Intense®intense_logotip

BIO-SAN CELLIANT™ proizvodi dodatno su obogaćeni karbonskim vlaknima Intense®.

Intense® su vlakna koja su dobivena visokom tehnologijom umetanja ugljičnih vlakana. Karbonsko vlakno ujedno ima sve prednosti tehnoloških materijala, a kvalitetu tradicionalnih prirodnih vlakana!intense-djelovanje

Sa Intense® vlaknima dozvolite Vašem krevetu da Vas oslobodi napetosti i stresa.

Tijekom noći tijelo je u stalnom kontaktu s različitim materijalima i stvarima kao što su obuća, odjeća, ključevi, pidžama, posteljina, madrac, te razni drugi predmeti koji naše tijelo pune statičkim elektricitetom. Svi navedeni materijali, zajedno sa tijelom čovjeka, kontinuirano se pune statičkim elektricitetom.

Posljednja znanstvena istraživanja su dokazala da ova elektrostatička punjenja povećavaju nivo Kortizola, poznatog kao hormon stresa. Ova povećanja mogu izazvati razne poremećaje kao što su insomnia – poremećaj spavanja, umor i oslabljeno zdravlje.

Svakodnevno obavljamo različite poslove, ponekad i previše toga čeka na nas, tako da se stres iz dana u dan povećava. Ali, onda kada imamo trenutke za odmor, moramo se potruditi da se što više oslobodimo napetosti da bi se regenerirali. BIO-SAN Celliant™ proizvodi s Intense® karbonskim vlaknima doslovno pomažu Vašem tijelu da se oslobodi napetosti.

BIO-SAN Celliant™ proizvodi s Intense® vlaknima sadrže patentirane ultra tanke karbonske niti koje zahvaljujući strukturi svoje provodljive  jezgre oduzimaju elektrone okolnom materijalu i oslobađaju ih u zrak. Na taj način pritisak lagano otklizi od tijela što omogućava nadasve duboki i relaksirajući san.

Ako zaista želimo miran san, nužno je smanjiti pritisak i regulirati napon – bez uzemljenja. Intense®nudi rješenje problema.

U studiji profesora Chrisa Idzikowskog, jednog od vodećih svjetskih specijalista za istraživanje sna, rezultati su bili zadivljujući. Za normalan noćni san osobama je trebalo 21 minutu manje sna nego što je to uobičajeno, ili jednostavnije rečeno, jednu noć manje tijekom mjeseca. Znanstveno je dokazano da spavajući na tkanini s Intense® vlaknima tijelo proizvodi manje hormona kortizola poznatog kao hormon stresa.

Ublažite napetost, smanjite stres, omogućite si ugodno spavanje!

Intense® vlakna čine BIO-SAN CELLIANT™ proizvode antistatičnima što znači da odbijaju prašinu te su zbog toga posebno pogodni za djecu i osobe sklone alergijama.

 

Argentum +argentum_logotip

Budući da je za naše kupce samo najbolje dovoljno dobro, odlučili smo  BIO-SAN CELLIANT™ proizvode tretirati srebrom Argentum +, njemačkom patentiranom tehnologijom Siluran® i Rudolf za koju je laboratorijskim testovima utvrđeno da uništava bakterije. Srebro se nepovratno spaja s polimerom u materijalu što jamči dugotrajnu antibakterijsku funkciju.

Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise.

Argentum + materijalima integrirana je najnovija tehnologija optimalnog upravljanja vlagom zahvaljujući svojim jedinstvenim hidrofilnim (lako upijajućim) svojstvima: vlaga se brzo apsorbira i izbacuje. Srebro sprječava razmnožavanje bakterija i djeluje antialergijski. Kao dobro poznato prirodno antibakterijsko sredstvo, srebro ne utječe na prirodnu ravnotežu kože već osigurava antiseptičku njegu, održava kožu zdravom, ali i poboljšava kvalitetu epidermisa što smanjuje problem ispucale kože.

Zbog kemijskih svojstava, srebro pomaže regeneraciji kože i sprječavanju gljivičnih infekcija.

Zato srebro stvara dodatnu vrijednost prirodnoj higijeni i svježini Vaše udobnosti spavanja.

BIO-SAN CELLIANT™ proizvodi tretirani Argentum + materijalom koji sadrži ione srebra s antibakterijskim svojstvima posebno su pogodni za osobe sklone alergijama.

Srebrna vlakna u antibakterijskoj i antialergijskoj navlaci uklanjaju neugodne mirise, sprječavaju stvaranje mikroorganizama, te, zbog svog antistatičnog djelovanja, sprječavaju nakupljanje alergena.

Vaš proizvod tretiran Argentum + tehnologijom ostati će prozračan, udoban i suh tokom Vašeg spavanja.

Koristite proizvode tretirane s Argentum + za zdrav san.[/fusion_text][/fullwidth]

memory-bio-sanMemory pjena

Memory pjena je materijal na bazi poliuretana nastao i razvijen u laboratorijima NASA-e. Najprije je primijenjen u izradi medicinske opreme dok je za masovniju proizvodnju postao dostupan tek posljednjih nekoliko godina i to prvenstveno u izradi kvalitetnih madraca i jastuka.

memory

Termo-osjetljiva ili viskoelastična pjena je vrlo izdržljiv materijal koji se savršeno prilagođava Vašem tijelu. Za nju se koriste još i nazivi memory pjena i visco pjena.

Memory pjena ima svojstvo da reagira u dodiru s toplinom. Na nižim temperaturama je čvrsta, a pod utjecajem tjelesne topline ”mekša” te se postepeno oblikuje i prilagođava položaju i težini tijela spavača. Tako je rasterećenje pritiska gotovo potpuno. Osjećaj spavanja na takvoj podlozi često se opisuje kao osjećaj bestežinskog stanja! Kod promjene položaja tijela tijekom spavanja podloga se ponovo lagano prilagođava na okretanje čime se pritisak na njoj znatno smanjuje.[/fusion_text][/fullwidth]

 

Solotex®

Solotex®je inovativan materijal, posebna mješavine vlakana zadnje generacije, na kojima postoji više od 200 međunarodnih patenata.

Solotex-1Solotex®je savršena i inovativna alternativa poliuretanu.

Krasi ga iznimna udobnost, dugotrajana elastičnost te zahvaljujući strukturi elastične-opruge vezujućih vlakana, ima iznimnu otpornost na pritisak i također održava svoj ​​izvorni oblik, nakon što je stisnut, bez ikakve deformacije.

Prozračan je zbog svoje mikro prorozne strukture.

Bezmirisan je.

S vremenom ne žuti.

Može se prati neograničen broj puta i neće izgubiti kvalitetu.

Solotex® je higijenski proizvod koji doprinosi boljoj mikroklimi vašeg kreveta.
Solotex-6

Solotex-10

 

 

 

 

 

Carbon

Carbon tkanina je tkanina s utkanom mrežom sačinjenom od karbonskih vlakana, koje su gusto tkane.

Zadatak karbonskih vlakana je da ljudsko tijelo štiti od raznih štetnih tehničkih zračenja i odvodi statički elektricitet sa tijela.

Funkcija karbona dokazano djeluje i zbog toga nam omogućuje mirnije snove. Ta njegova funkcija i jest razlog zbog čega  koristimo posebnu carbon tkaninu.